teksti    bibliografija    povezave    id
Sever Savin
Montažne garaže Triplex A, montažne garaže Triplex B
Ljubljana
1964-1970
Borbina nagrada (zvezna) 1972
Izjemena organizacija objekta omogoča maksimalno koncentracijo garaž s parkiranjem v treh nivojih. Garaže se v nadstropju konzolno razmaknejo navzven, v sredini pa se odpre prazen prostor. Zaradi odprtosti in lahkotnosti nevsiljivo posega v prostor, izredna funkcionalnost pa zagotavlja nešteto uspešnih multiplikacij.
 
Komentarji
Naslov:
Ime:
Email:
vpisite niz iz  stolpca
 
 
Alija Keranovič
Tovarna vozil Maribor d.o.o., 07.09.2005, 11:46
Spoštovani!

Potrebovali bi en enostaven montažni objekt kot je montažna garaža, kontejner , boks ali kaj podobnega v katerem bi izvajali
peskanje vojaških vozil.
Približne mere naj bi bile D 8,5m, Š 4,5m in V 3,5m.
Ostale tehnične karakteristike bi dogovorili pred izdajo naročila.

V pričakovanju vaše ponudbe vas lepo pozdravljamo!

Tovarna vozil Maribor d.o.o.
Cesta k Tamu 33, 2000 Maribor

Alija Keranovič
GSM 041 753886
 
Možnost komentiranja je namenjena k zbiranju novih podatkov in spodbujanju javne debate o problematiki varovanja arhitekturne dediščine 20. stoletja. Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov strani.
Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
 
Evidenca in valorizacija objektov slovenske moderne arhitekture med leti 1945-70,evidenca,valorizacija,slovenija,arhitektura,moderna arhitektura,povojna arhitektura,zgodovina,zgodovina arhitekture,slovenska arhitektura,1945,1970,trajekt,trajekt zavod za prostorsko kulturo ljubljana,Maruša Zorec,Nataša Koselj,Tina Gregorič